Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Tenisová jednička ukázala božské tělo! Jóga na trávě a pak... Šokující novinka!

Autor: zal, red

Vyrazil s kumpány do parku poblíž wimbledonského tenisového areálu, kde bude Novak Djokovič (32) jako největší favorit turnaje útočit na 16. grandslamový titul. A fanouškům také připravil velké překvapení.

A snad ve snaze přivyknout si na zelený pažit ulehl do trávy a jal se protahovat své tělo. Bylo vidět, že mu jóga není vůbec cizí. „Začal jsem s ní kvůli problémům s dýcháním. Nakonec mi ale pomohla i s psychikou. Snažím se cvičit denně,“ vysvětloval srbský tenista před lety.

Že před Wimbledonem nenechal nic náhodě, potvrdil i nečekaným angažováním bývalého šampiona Gorana Ivaniševiče, který před lety vypomáhal také české jedničce Tomáši Berdychovi . Teď bude na turnaji turnajů dávat cenné rady světové jedničce.

„Je mi ctí, že Goran moji nabídku přijal. Vyrostl jsem na něm. Sledoval jsem ho na největších turnajích a nahlas mu fandil. Teď ho mám na své straně,“ oznámil »Djoker«. Přiznal, že v krátkodobém angažmá má prsty jeho dlouhodobý kouč Marián Vajda. „Musím mu poděkovat, že se Goranovi rozhodl zavolat a ještě víc tak posílit náš tým na důležitém turnaji,“ dodal Novak.

Šlachovitý Djokovič se v Londýně protahoval jako beduín
Šlachovitý Djokovič se v Londýně protahoval jako beduín