Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vzrušení na Slovensku! Polonahá fanynka narušila zápas, hráči se radši nedívali

Autor: ros

Imitace finále Ligy mistrů, nebo snad jen nerozvážná legrace? Během čtvrtého předkola Evropské ligy mezi domácím Slovanem Bratislava a řeckým PAOK Soluň měli diváci o zábavu postaráno. Kromě vítězství slovenského celku 1:0 bavila i fanynka, která spoře oděná proběhla v druhé půli přes celé hřiště.

Začínala 76. minuta zápasu bratislavského Slovanu s řeckým PAOK Soluň, přes 20 tisíc příznivců hnalo domácí tým za výhrou, hra se však zničehonic přerušila. Na hřiště vběhla polonahá fanynka, kterou měli pořadatelé pořádný problém vyvést z hřiště.

Mladá exhibicionstka sundala triko a točila jím nad hlavou, po hřišti běhala jen v podprsence. „Fanynka? Ani jsem se nedíval. Mám přítelkyni, takže mě to vůbec nezajímalo," citoval Profutbal.sk útočník Andraže Šporara. Své si řekl i gólman Dominik Greif.

Zápas mezi Slovanem Bratislava a PAOK Soluň narušila polonahá fanynka, která vběhla na hrací plochu
Zápas mezi Slovanem Bratislava a PAOK Soluň narušila polonahá fanynka, která vběhla na hrací plochu

„Něco takového jsem zažil vůbec poprvé, takže ani nevím, co k tomu říct. Moc jsem ji nesledoval, spíš jsem se koukal na pořadatele, jestli ji bude mít problém chytit, což se někdy stává. To mě zajímalo víc," komentoval. 

Pořadatel nakonec dostihl fanynku celkem rychle, ale nechtěl použít hrubou sílu a tak ji jemně vyvedl za postranní čáru u jednoho z rohových praporků, kde se dívčina oblékla. Jestli imitovala svoji předchůdkyni - ruskou modelku Kinsey Wolanski, jež narušila finále Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Tottenhamem - není jasné.

Tak jako tak vyvolala na Tehelném poli vzrušení, které dokonal ve čtvrté minutě nastavení brankou na 1:0 domácí stoper Myenty Abena.