Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Další krize? Nevěrný fotbalista Rooney je se syny na dovolené. Bez manželky!

Autor: sjs

Jaký si to uděláš, takový to máš. Fotbalista Wayne Rooney se poslední roky ukazuje jako nedokonalý manžel. Vždyť počet jeho milenek, o kterých se ví, nespočítáte na prstech jedné ruky. Možná i proto s ním není manželka Coleen na dovolené na Barbadosu. A to má navíc slavný útočník nyní 34 narozeniny.

Rodinná dovolená bez manželky. Rooney odcestoval na Barbados, kde jsou jeho tři synové a tchán s tchýní. Jeho žena Coleen zůstala doma v Manchesteru s nejmladším dvacetiměsíčním synem Cassem.

Wayne Rooney slavil na dovolené čtyřiatřiáté narozeniny. Manželka Coleen zůstala doma v Manchesteru
Wayne Rooney slavil na dovolené čtyřiatřiáté narozeniny. Manželka Coleen zůstala doma v Manchesteru

„Plánovali jsme být se zbytkem naší rodiny na Barbadosu. Bohužel jsem před odjezdem onemocněla infekcí. Nemohu se k nim zatím připojit, přestože se cítím lépe,“ napsala Coleen na Twitteru.

Angličtí novináři její verzi o onemocnění příliš nevěří. Vždyť ji paparazzi nachytali, jak se prochází po ulici před domem. Podle snímků z Barbadosu si dovolenou se syny a rodiči manželky příliš neužívá ani Wayne a skoro pořád je zakaboněný. Ve čtvrtek navíc oslavil čtyřiatřicáté narozeniny.

Žena mu tak alespoň popřála veřejně na dálku přes Twitter. "Šťastné narozeniny, Wayne. Měj krásný den s našimi chlapci. Všechny vás navždy miluji," psala Coleen.