Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Soutěž o vstupenky na vyprodaný ZÁPAS STOLETÍ mezi Vémolou a Véghem

Autor: pet

Do posledního místečka zaplněná O2 arena. Bojovníci, kteří si nic nedarují. A hlavně zápas, jaký tu ještě nikdy nebyl. To je OKTAGON 15. Buďte u toho díky Blesku!

Galavečer je už nyní beznadějně vyprodaný. 19 700 lidí nebude v sobotu ani dýchat, až se proti sobě postaví český MMA zápasník Karlos »Terminátor« Vémola (34) a slovenský šampion Attila »Pumukli« Végh (34).

„Vy všichni víte, proč jsem tady. Hlavně Attila Végh ví, proč jsem tady. V OKTAGONU je jenom jeden král. Tohle je můj domov!“ burcoval Vémola. „Může to být nejdůležitější zápas mého života,“ tvrdil Végh.

Pokud si bojovou událost roku nechcete nechat ujít, ale lístky jste nestihli koupit, nezoufejte! Už nyní probíhá soutěž deníku Blesk o dvě vstupenky na tuto unikátní akci. Co pro výhru musíte udělat?

1) Sledujte instagramové profily @blesk.cz a @oktagonmma
2) Odpovězte na otázku: JAK SE JMENUJE ZÁPAS KARLOSE A ATTILY?
3) Označte parťáka, který si zápas vychutná s vámi a jenž rovněž sleduje profily @blesk.cz a @oktagonmma Soutěžní komentáře přidávejte na Instagramu Blesku do pátku 8. 11. do 12:00. Poté vybereme výherce, který si vstupenky vyzvedne osobně na recepci redakce.

Karlos Vémola při prezentaci organizace Oktagon společně s Attilou Véghem
Karlos Vémola při prezentaci organizace Oktagon společně s Attilou Véghem

Co chystá OKTAGON?

OKTAGON vlak – V den zápasu vyjede v 11:30 z Bratislavy, pojede přes Brno a zastaví na nádraží v Libni poblíž O2 Areny. Po skončení akce vyrazí zpět. Cena lístků je 1500 Kč a lidé budou mít k dispozici občerstvení a herní zónu. Vlakem budou cestovat i hvězdy OKTAGONU.

OKTAGON family – Charitativní projekt pomáhající těm, kteří dostali životní K. O. Lidé si mohou koupit náramek, čímž přispějí na dobrou věc. V  tomto případě válečnému veteránovi Lukáši Hirkovi, jenž byl vážně zraněn v Afghánistánu, málem zemřel, ale postavil se zpět na vlastní nohy.

Hvězdy UFC – Už minulý týden bylo oznámeno, že do Prahy dorazí slavná Karolina Kowalkiewiczová (34). Nyní bylo potvrzeno, že přijede i bývalý zápasník UFC Jimi Manuwa (39). Oba budou speciálními hosty, zúčastní se i oficiálního vážení, kde se budou fotit s fanoušky a podepisovat.