Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Život na zámku. Krasobruslařský mág Pljuščenko se topí v luxusu!

Autor: pet

Přepych jako někde na zámku, které mají rovnou dva. Bývalý vynikající krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (37) si s rodinou užívá vydělané miliony plnými doušky.

Slavný Rus bydlí s manželkou Janou Rudovskou (45), jež je známou televizní moderátorkou, v honosném sídle nedaleko Moskvy a společně zde vychovávají syna Alexandra (6). A protože jim jeden dům nestačil, nedávno si na obřím pozemku postavili ještě jeden.

Fotkami z obou baráků se pár nyní chlubí pravidelně, ukazuje však především bohatou vánoční výzdobu. V každém z jejich paláců se nachází obří stromek a nespočet dalších »živých ozdob«. „Šťastný nový rok. Přejeme lásku a štěstí,“ napsal Pljuščenko na Instagramu.

Větší dům slouží výhradně bývalému krasobruslaři a nejbližší rodině. Ten druhý, který připomíná menší hrad s věží, je pro hosty, jichž se sem vejde více než třicet.

Jevgenij Pljuščenko se synem v krasobruslařské revue Popelka
Jevgenij Pljuščenko se synem v krasobruslařské revue Popelka

Skládá se totiž z obývacího pokoje s velkým proskleným stolem, dvou ložnic, místností s kulečníkem a sklepem, kde Jevgenij uchovává vína. „Mít dva domy bylo nezbytné, protože máme velkou rodinu. Navíc u nás pravidelně zůstávají naši přátelé, obchodní partneři a studenti z manželovy akademie,“ popsala Jana.

Všechen tento luxus si může dvojnásobný olympijský vítěz v klidu dovolit. Díky sportovním výsledkům a účastem v různých show patří mezi nejlépe vydělávající krasobruslaře v historii. I proto má ve svém sídle pořádnou sbírku drahých auťáků, bazén, zahradní šachy nebo skleník, kde pěstuje zeleninu. „A plánuje také chov kuřat a kachen,“ řekla Jana.