Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dohra skandálu s modelkami: Fotbalovou hvězdu si doma drsně podala partnerka!

Autor: ptr

Povedený večírek s dvaadvaceti krasavicemi hráčů slavného Manchesteru City měl minimálně pro jednoho zúčastněného nepříjemnou dohru! Když v sedm hodin ráno dorazil z mejdanu domů, hned na něj čekala nasupená družka a dala mu pocítit svůj oprávněný hněv tak, jak to umějí jen ženy.

Partnerka byla podle britského webu The Sun vytočená doběla, a i když o plánovaném večírku věděla, nedokázala pochopit, kde mohl být její milý až do pondělního rána. Když se posléze nejmenovaný slavný hráč ukládal ke spánku, muselo mu z toho kartáče podle zdroje hučet v uších.

Chiara Giuffridaová pracuje v italské televizi
Chiara Giuffridaová pracuje v italské televizi

Bohužel pro fotbalistu, situace ještě eskalovala následující den. Na veřejnost se totiž provalily detaily z večírku plného polonahých italských modelek, což pro něj rozhodně nebyla polehčující okolnost. Naopak!

Párty se značným nádechem erotiky tak stála nejen pořádný balík liber, ale dost možná může stát některé z účastníků i pohodový rodinný život. Co na tom, že povolení trenéra Guardioly na stmelovací akci měli, když si ho fotbalisté úřadujícího anglického šampiona vyložili stejně po svém.

A jejich »teambuilding« se proslavil po celém světě...