Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Erotický mejdan! Fotbalisty slavného klubu obšťastňovalo 22 Italek

Autor: nem

V tuzemském přeboru si po mači zajdete na dvě do čtyřky, kde se plive na zem. Na výčepní Marušce si nahrnete kolik ňader chcete a poplácáte ji po zadku. Tohle byl ale jiný mejdan!

Plejeři Manchesteru City si udělali hezkou chvilku se sexy holkami na objednávku. Stálo to majlant a celá Anglie je z toho hin…

Mančaft kolem bývalého Maradonova zeťáka Sergia Agüera slavil drtivé vítězství 6:1 na place Aston Villy. Pozval si k tomu děvčata až z Milána. Jejich „umělecká jména“ jako Marta Tejada, Amira Paula či Isa Rivera napovídají, že do luxusního stavení Mere Golf Resort and Spa v Knutsfordu v hrabství Cheshire asi nepřišly utírat prach a leštit pisoáry.

Amira Paula se na setkání s fotbalisty oblékla stylově
Amira Paula se na setkání s fotbalisty oblékla stylově

Patrně nevážily tři hodiny nudy v aeroplánu jen proto, aby bojovaly s kůrovcem na dřevinách v parku kolem hotelu, když tam noc stojí 4800 korun.

Manželky nezvali

Bylo jich dvaadvacet a přiletěly, aby chlapcům ze „City“ zabrnkali na city i na příklopce sexuálním kumštem zvaným bunga-bunga. Jo, to je ta kratochvíle s vrtěním zadečkem, již si s gustem dopřával někdejší italský premiér Berlusconi.

Je nabíledni, že kluci kouče Pepa Guardiloy si tu erotickou noc dopřávali inkognito. „Manželky pozvánku nedostaly, možná budou naštvané,“ hlásí s notnou dávkou humoru portály za kanálem La Manche. A proč?