Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Je pro 15 lidí? Lukaku terčem vtípků. Gigantická postel vzbudila rozruch

Autor: brm

Koupil si byt nedaleko stadionu Giuseppeho Meazzy a do něj také novou postel. A právě kvůli ní, zejména její velikosti, se stal útočník Interu Milán terčem vtípků. Spoluhráči, ale i fanoušci si ho kvůli gigantickému lůžku dobírají. „Je pro 15 lidí?“reagoval například obránce „Nerazzurri“ Andrea Ranocchia.

Na hřišti budí svou velikostí respekt. Jen si vzpomeňte, jak slávista David Hovorka mohutně slavil, když belgického obra v službách Interu Milán v zápase Ligy mistrů ubránil. Romelu Lukaku , 191 centimetrů vysoký a 93 kilo vážící útočník, však nyní zřejmě poznává pocit, jaké to je, cítit se malý.

Když totiž tento mohutný 26letý rodák z Antverp ulehne do své nové gigantické postele, doslova se v ní ztratí. „Nový byt, nová postel,“ přidal Belgičan popisek k fotce, na níž leží v opravdu obří posteli.

Snímkem pobavil. „Je to pro 15 lidí?“ ptal se hned spoluhráč z Interu, obránce Andrea Ranocchia. Podobně reagoval také Joel Robles, bývalý brankář, který s Lukakem působil v Evertonu: „Postel pro sedm?“ Jiní zase komentovali, že je lůžko větší, než jejich dům nebo že jde o postel pro celou jedenáctku Interu. 

Belgičan Romelu Lukaku se ve své nové obří posteli doslova ztrácí
Belgičan Romelu Lukaku se ve své nové obří posteli doslova ztrácí