Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přišel o derby, ale tohle je víc. Sparťan Karlsson odjel k porodu, ukázal syna

Autor: brm

Záložník Sparty David Moberg Karlsson v neděli chyběl v sestavě Sparty v derby se Slavií (1:1). Jeho možnou absenci klub z Letné avizoval dopředu. Důvod byl zřejmý, s manželkou očekávali narození druhého syna. Malý Colin už je na světě.

„David čeká rodinu, letí do Švédska. Uvidíme, jak se vrátí,“ hlásil po vyhraném středečním čtvrtfinále MOL Cupu nad Baníkem (5:0) kouč Sparty Václav Kotal s tím, že neví, zda bude mít seveřana k dispozici pro duel se Slavií.

Pětadvacetiletý záložník, který pod trenérem Kotalem nastoupil vždy v základní sestavě, nakonec derby (1:1) nestihl. S manželkou se ale nyní těší z narození druhého syna.

Pyšný otec David Moberg Karlsson se synem Colinem a manželkou
Pyšný otec David Moberg Karlsson se synem Colinem a manželkou

„Gratulujeme Davidovi k narození syna Colina a přejeme spoustu krásných společných chvil s rodinou! A v neděli už zase na hřišti,“ reagovala na radostnou zprávu ze Švédska pražská Sparta s tím, že s Karlssonem počítá pro následující šlágr s Plzní.

Seveřan je v krátké době druhým sparťanem, který se těší z narození potomka. Na konci února se novopečeným otcem stal gólman Milan Heča.

SESTŘIH: Slavia - Sparta 1:1. Výhru Letenským v závěru sebral Musa
Video se připravuje ...

Dočkal o zrušeném gólu: Přistrčení Tetteha tam asi bylo
Video se připravuje ...