Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Miliardář z ringu Mayweather truchlí: Našli mrtvou maminku jeho dětí!

Autor: ptr

Umí rány rozdávat i přijímat, teď ale slavný boxer Floyd Mayweather(43) dostal životní K.O., z něhož se mu podlomila kolena! Bývalou přítelkyni Josie Harrisovou (†40), maminku jeho tří dětí, našli v Los Angeles mrtvou. Žena byla nalezena v úterý večer v autě u svého domu. Dle prvotního ohledání se pravděpodobně nejednalo o násilnou smrt.

Vztah Harrisové s nejvíce vydělávajícím boxerem planety, který trval od roku 1995 do 2010, ovšem nebyl zrovna idylický. Dáma proklamovala, že byla napadena v šesti různých případech, ale u soudu se nakonec řešil pouze případ ze září 2010.

Tam měl Mayweather  vstoupit do jejich domu v Las Vegas zatímco spala, aby ji následně chytil za vlasy a napadl. To vše v přítomnosti jejich dětí - synů Ziona Shamaree a Korauna i dceru Jirah (sportovec má ještě dceru Iyannu s Melissou Brimovou).

O několik let později Floyd popřel, že by svou přítelkyni napadl. Vyjádřil se, že pouze ochraňoval ženu, která byla na drogách, před sebou samotnou. Takový popis ale Harrisovou pobouřil a žalovala svého exmilence o 20 milionů dolarů.

Případ nebyl dodnes uzavřen. Peníze jsou každopádně tím posledním, co by Mayweather řešil. Během kariéry si totiž podle magazínu Forbes vydělal 700 milionů dolarů, což je v přepočtu bezmála 16 miliard korun!

Josie Harrisová, expřítelkyně Floyda Mayweathera
Josie Harrisová, expřítelkyně Floyda Mayweathera