Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

»Pasta« v pasti! Českého střelce i s přítelkyní uvěznila láska!

Autor: nem

Kvartýr v metropoli státu Massachusetts je fešácký příbytek, ovšem bodrý Moravák a rajcovní Švédka by ho strašně rádi opustili. Ven je nepustí láska a karanténa.

Bombarďák z Bostonu David Pastrňák (23) se dělí o první flek tabulky kanonýrů NHL s Rusem Ovečkinem (oba dali 48 branek), ale hokej je teď u ledu. Stejně jako výlety. Svět zavřela epidemie tak jako nejlepší ligu planety.

„Je pravda, že jsem v Bostonu jako vězeň. S přítelkyní nás napadlo, že bysme oba chtěli jet domů, jenže bychom se nikam nedostali spolu. Rebecca nemůže do Česka a já do Švédska,“ pověděl »Pasta«. „Dochází nám trpělivost. Bojíme se, že tohle bude dlouho a kdo ví, kdy bysme se viděli. Zatím čekáme a uvidíme,“ dodal trochu zasmušile jinak věčně veselý kluk David.

»Pasta« a Rebecca už budou žít ve třech.
»Pasta« a Rebecca už budou žít ve třech.

Takhle má v Americe čas na probírání svých pověstných šviháckých ohozů v šatníku. „Nekupuju si drahé věci každý den. Objednávám si obleky i online a bohužel se mi někdy stane, že se překliknu a přijdou mi dva stejné. Jednou mi přišly dokonce čtyři. Když jsem byl nezadaný, tak jsem je nikdy nevracel. Teď je přítelkyně vrací. Díky bohu za ni,“ usmál se Pastrňák v pořadu Ondřeje Novotného Tak určitě.