Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dámská jízda u Limberských. Luxusní mecheche na počest dcery!

Autor: pet

Už to má za pár. Manželka plzeňského fotbalisty Davida Limberského (36) bude brzy rodit, a proto se Lenka (36) rozhodla očekávanou dcerku Lily přivítat se vší parádou.

U Limberských to byla dámská jízda, přišla parta kámošek, sestra Monika i modelka Andrea Verešová a mohla začít »babyshower«. Tedy dárková akce, která se organizuje pro nastávající maminky. Hlavním účelem je společná oslava dítěte a jeho matky.

Jelikož bude mít Lenka holčičku, celá párty u bazénu se nesla v bílo-růžovém duchu, nechyběli nafukovací čápi ani balonky, které byly uzavřené do prosklených kostek. Na každé bylo jedno písmeno, a když se poskládaly vedle sebe, vytvořily jméno Lily.

„Holky moje, bylo to krásný. Je skvělé mít kolem sebe lidi, kteří si udělají čas jen pro vás. Lilienka bude mít úžasné tetičky,“ tetelila se nadšením Lenka. S obráncem Viktorky, který má z předešlého vztahu dceru Natálku (11) a syna Davida (9), čekají vůbec první přírůstek do rodiny.

A bude to velmi brzy, Lenka je totiž už v devátém měsíci. „Těším se moc. Bude to další životní etapa,“ řekl Limberský před časem pro Expres.cz.

Dámy si pošmákly na luxusních dortíčcích
Dámy si pošmákly na luxusních dortíčcích