Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Luxusní fotbalová svatba na zámečku! Reprezentant Schick si vzal krásnou Haničku

Autor: ris, red

Svatba roku? Minimálně fotbalová určitě! Útočník reprezentace a Lipska Patrik Schick (24) v sobotu řekl zamilované ANO své Haničce, s níž se zasnoubil vloni v srpnu. Obřad i následná veselice se konají v nádherném prostředí luxusního resortu...

Zámečkem, na němž ke slávě došlo, se od rána linula vůně svatebních koláčků. „Slibuji, že to bude svatba, jakou Česko nevidělo, něco nádherného, výjimečného, harmonického, prostě dokonalost sama. Spoustu skvělé zábavy, skvělého jídla…,“ kasala se pár hodin před pompézní akcí její hlavní koordinátorka na Instagramu, kde dala nahlédnout do zákulisí životního dne Patrika Schicka a jeho vyvolené.

Patrick Schick si s manželkou Haničkou řekli ano pod pastelovými květy
Patrick Schick si s manželkou Haničkou řekli ano pod pastelovými květy

„Čekejte něco neočekávaného, nepředstavitelně krásného. Bude to neuvěřitelná nádhera a neuvěřitelná show,“ slibovala ještě vpředvečer mejdanu.    

A opravdu. Nadšení hosté si pochutnávali na vyhlášených laskominách. Hostinu plnou delikates si užili v nazdobené jídelně plné květin v pastelových barvách. A na jazýčku jim tančily ty nejlepší delikatesy a nechyběl ani pult s dokonalou zmrzlinou.

Samotný obřad pak proběhl na neméně okázale vyzdobené terase se zástupem růžových družiček. On v na míru šitém obleku s motýlkem pod krkem, ona ve sněhově bílých šatech zářila před hosty jako závoj komety Neowise při průletu nad zeměkoulí.