Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nedvěd před popravou? V Itálii mají jasno: Vyhazov z Juventusu?!

Autor: nem

Smráká se nad blonďatou kšticí muže, který se už za svého života stal bohem fandů »Bianconeri«? Podle renomovaných italských portálů ano! Pavel Nedvěd (47) se má stát obětí obří čistky v Juventusu.

Devátý titul v Serii A v řadě, Cristiano Ronaldo v kádru, s ročním příjmem 10 miliard korun, peněz jako želez v kase. Tohle všechno je bossovi Andrei Agnellimu (44) málo.

„Agnelli odsouhlasí odchod dosud nedotknutelného viceprezidenta Pavla Nedvěda . Sentiment končí,“ hlásí unisono servery Dagospia.com a Sportevai.it. Dynastický vládce klubu i automobilky Fiat Pavlovi údajně vyčítá, že vyhnal trenéra Massimiliana Allegriho (52) a lobboval za jeho nástupce Maurizia Sarriho (61), pod nímž Juve podle Andrey předvádí nudnou kopanou.

Náruživý kuřák Sarri, kterému Pavel zřídil na stadionu speciální nikotinový kumbál, má být odstřelen také, pokud neuspěje v Lize mistrů (v pátek hraje odvetu play off s Lyonem, první duel prohrál 0:1). Neblahý osud »Grande Paola« by měl potkat i sportovního ředitele Fabia Paraticiho (48).

Boss Juventusu Andrei Agnelli podle italských médiích s Pavlem Nedvědem již nepočítá
Boss Juventusu Andrei Agnelli podle italských médiích s Pavlem Nedvědem již nepočítá

Ze židle ve svém kanclu na adrese Corso Gaetano Scirea 50 má Pavel Nedvěd dosud právo podpisu při nákupu plejerů v ceně od 1,3 do 1,95 miliardy korun. Jestliže dostane padáka, musí razítka a propisky vzít někdo po něm.

No, a ten někdo nemá být nikdo jiný než exmanžel české krásky Aleny Šeredové (42) a brankářská legenda se stále platnou hráčskou smlouvou Gianluigi Buffon (42). „Gigi by mohl být povýšen na místo viceprezidenta,“ informují italské weby. Inu, Pavel si zřejmě hřál ve svém bývalém spoluhráči pověstného hada na prsou.

Buffon prý má zapracovat na Allegriho comebacku. Už ale bez Nedvěda…