Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásná dcera Djokovičova kouče Vajdy je těhotná. Svedla otce od rodiny!

Autor: ptr

Slovenský sport zažívá pikantní skandál. Dcera veleúspěšného tenisového trenéra Mariána Vajdy (55) je v očekávání. Na tom by ještě nebylo nic tak šokujícího, ovšem Natália Vajdová (25) nosí pod srdcem dítě téměř o 20 let staršího a ženatého muže. Tím záletníkem je bývalý fotbalový obránce a dnes trenér polského celku Zagłębie Lubin Martin Ševela (44).

Jejich vztah byl předmětem dohadů již delší dobu. Ševela se scházel se sympatickou mladou tenistkou dle některých informací už téměř dva roky, ale dařilo se jim to velmi dobře tajit. Většina lidí z jejich okolí neměla o této romanci ponětí. I proto asi oba odmítají poskytnout i nyní jakékoliv vyjádření a dále tutlají jakoukoliv spojitost.

Profese navíc odvála Ševelu do Polska, kde aktuálně trénuje prvoligový Lubin. Ke kauze se nechtěla vyjádřit ani jeho současná manželka Lucie, se kterou má již dvacetiletého syna a o tři roky mladší dceru. Na přímý telefonický dotaz portálu sport24.pluska.sk jen odsekla, „Okamžitě si blokuji vaše číslo“ a zavěsila.

Tenistka Natália Vajdová je velmi krásná.
Tenistka Natália Vajdová je velmi krásná.

Těhotná Natália tak zatím pobývá na rodném Slovensku, kdy byla zachycena v šestém měsíci těhotenství s viditelným bříškem. Svůj čas momentálně věnuje rozhodování mládežnických tenisových turnajů.

Do rodinného klanu Vajdů tak přibude další člen. A bývalý úspěšný tenista a ještě úspěšnější trenér Marián se kromě svého svěřence, kterým je jeden z nejlepších tenistů historie Novak Djokovič , bude starat i o vnouče.