Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako malý Jarda! Co Jágr udělal z romantické večeře s Dominikou? Budete zírat!

Autor: ptr

Nevzal ji na výlet na elektrokolo, ani zabruslit si na zimák, tentokrát věčný kluk Jaromír Jágr (48) ukázal duši milovníka. Svoji lásku Dominiku (26) vyvedl do luxusní restaurace na dlabanec. Romantickým randíčkem se nezapomněl pochlubit na sociálních sítích.

Jarda je do okaté tmavovlásky zamilovaný až po uši. Ve středu večer byl z její krásy konsternovaný natolik, že ji ani nenechal v klidu najíst. Zato před její tvářičkou šermoval s mobilem jako puberťák, že už to snad ani Domče příjemné být nemohlo.

A tak, místo aby do ruky vzala příbor a vrhla se na kulinářskou pochoutku z noblesního podniku ve Slovanském domě, culila se do Jaromírova hledáčku jako školačka. Co by pro svého drahého neudělala, že?

Nejlepší český hokejista je z šestadvacetileté princezny celý paf. Však také video s ní na Instagramu podkreslil emotivní skladbou kapely Slade »My oh My«. Možná jí pak doma na pohovce šeptal do ouška ten srdceryvný text: „Všichni potřebujeme někoho na povídání, rameno na vyplakání, trochu lásky. Věřím v ženu, věřím v lásku mou.“

Že by kladenský Don Juan na stará kolena našel tu pravou?  Možná mu dodal kuráž i dlouholetý parťák a vrstevník Petr Nedvěd, jenž se teprve před pár dny dočkal dcery Naomi, kterou mu přivedla na svět modelka Nicole Volfová. Pak přiznal, že i jeho po porodu přepral nával dojetí.

O něco takového by se určitě Jágr neměl ochudit.

Jarda si Dominiku trochu přikrášlil
Jarda si Dominiku trochu přikrášlil