Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hokejový hrdina z Nagana Ručinský ukázal novou přítelkyni. Sbalil učitelku!

Autor: lara, as

A je to venku! Hokejová legenda Martin Ručinský (49) se pochlubil novou vážnou známostí. Kdo je tahle drobná tmavovláska zač? Podle informací Blesku je učitelkou v mateřské školce!

Po jeho boku se už představila řada nádherných žen. Hodně vážně kdysi vypadal bouřlivý vztah s misskou Petrou Faltýnovou , kvůli jejím nevěrám ale šampion z Nagana na poslední chvíli zrušil už nahlášenou svatbu.

Přišly další krásky, jenže tentokrát to není žádná celebrita se silikonovou výbavou. Vedle »Růči«, který mimochodem po skončení kariéry viditelně nakynul, se už nějaký čas objevuje usměvavá fešanda štíhlá jako proutek. Profesionální sportovkyně? Cvičitelka aerobiku? Kdepak, učitelka ze školky! A podle našich informací nejde o žádnou prázdninovou lásku, nýbrž o vztah prověřený už delší dobou. Ti dva navíc spolu žijí v jedné domácnosti.

Martin Ručinský si užíval zapíječku dcery Petra Nedvěda i s přítelkyní.
Martin Ručinský si užíval zapíječku dcery Petra Nedvěda i s přítelkyní.

Fotoreportéři Blesku je spolu načapali při nedávném mejdanu, kdy Ručinského největší hokejový kámoš Petr Nedvěd zapíjel narození dcerky Naomi. Během tažení pražskými bary se Martin a jeho láska od sebe nehnuli a nakonec oba zmizeli v jeho luxusním podkrovním bytě pár kroků od Staroměstského náměstí.

„Samozřejmě jsem během oslavy Růču trošku pošťouchl, že je teď na řadě. Ještě on, Džegr a je to kompletní,“ přiznal Nedvěd se smíchem po vydařeném mejdanu.

Vezme si z něj Ručinský příklad? A je jeho sympatická učitelka konečně tou pravou? Každopádně do padesátky už nejspíš potomka nestihne, jubileum bude slavit za sedm měsíců.