Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hokejový elegán Ručinský a jeho krásky! Které se mu vystřídaly po boku?

Autor: as

Sympaťák s uhrančivýma očima a naditým kontem byl vždy velkým lákadlem pro krásné dívky. A Ručinský se jimi tuze rád obklopoval, ať už pro vážný vztah, či na jednu noc. O kterých se ví?

Lenka
První opravdu vážná známost, bydlela s ním v Americe, ale nerada se ukazovala na veřejnosti. „Lenka chodila cvičit, oba jsme byli spokojení,“ prozradil, když vzpomínal na angažmá v St. Louis.

Petra Faltýnová (modelka)
Vypadalo to na osudovou lásku, téměř tři roky byli ostře sledovaným párem. Během zlatého MS ve Vídni 2005 kamery zabíraly jen ji. Rok nato ohlásili i svatbu, ale kvůli jejím nevěrám ji hokejista zrušil a vztah utnul.

Veronika Vařeková (modelka)
Velice pikantní láska k supermodelce, která kdysi byla manželkou jeho největšího kamaráda Petra Nedvěda! Randili spolu ale pouze několik měsíců, poté se s ním Veronika rozešla, údajně přes SMS zprávu.

Michaela Ochotská (moderátorka)
Při svém »honu na sportovce«, který vyvrcholil svatbou s tenistou Rosolem, se obdařené zprávařce podařilo klofnout i Martina. Šlo ale jen o románek s jasným účelem, který v nic většího nepřerostl.

Adéla Starková (modelka)
O sedmnáct let mladší modelka se na sociálních sítích ráda chlubila fotkami se slavným přítelem, ale jejich vztah byl turbulentní. Během tří let se několikrát rozešli a zase dali dohromady, ani ona nebyla ta pravá.

Prohledněte si krásky Martina Ručinského v galerii!

Moderátorka Míša Ochotská
Moderátorka Míša Ochotská