Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novopečený táta Petr Nedvěd zapil dcerku Naomi jaksepatří: Pařba až do rána!

Autor: nem

Ta holčička bude zdravá jako řípa! Hokejový velikán a vyhlášený lev salonů Petr Nedvěd (48) je poprvé tátou a dcerku jaksepatří zapil v pražských osvěžovnách. Manažer nároďáku se dočkal! Půvabná modelka Nicole Volfová (25) mu v pátek přivedla na svět princezničku Naomi. No a ze soboty na neděli se šťastný »Méďa« vrhnul do víru oslav.

„Porod byl velmi náročný a bolestivý. Ač byl tvůj taťka pro mne neskutečnou oporou, křičela jsem možná víc, než je zdrávo. Jakmile jsem tě ale uviděla, zapomněla jsem na všechnu bolest a už cítím nic než jen plno lásky, euforie a radosti. Těšíme se na ty krásné starosti, chvíle, co máme před sebou,“ prozradila Nicole dcerušce, že její první mateřství bylo jedna velká ženská dřina.

A novopečený otec se do mohutné pařby také pustil se vší vervou a fortelem. Noc byla mladá.

Petr Nedvěd s Martinem Ručinským jdou o dům dál. Zapíječka malé Noami se povedla na jedničku.
Petr Nedvěd s Martinem Ručinským jdou o dům dál. Zapíječka malé Noami se povedla na jedničku.

Tygr a Kozička

Petr, brácha Jaroslav (50), velcí kámoši Martin Ručinský (49) a Jan Hlaváč (43) a další hokejoví pardálové to rozjeli U Zlatého tygra.

Pivko jako křen, nálada výborná. Bavilo je to tam, ale byli rozhodnuti, že vyzkoušejí ještě jiná »kluziště«. Tretters bar, Katr a Kozičku! Tam jízda pokračovala až do doby, kdy juchání začalo s jejich silami hrát přesilovku.

Jarda mohutně zíval na ulici a k domovům kráčeli slastně unavení účastníci veselého tažení až za kuropění. V pět hodin ráno!