Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Beckerova »ex« viděla fotky od moře a zuří: Ženská, ruce pryč od mého syna!

Autor: ama

Dovolená u moře nemusí být vždy jen o šplouchání vln o luxusní jachtu a chytání slunečních paprsků. Přesvědčit se o tom mohl bývalý skvělý tenista Boris Becker (52). Tedy pokud se k němu doneslo to, co prohlásila jeho »ex«, když se k ní dostaly snímky, na kterých je on s novou partnerkou a společným synem.

V tu chvíli totiž v Lilly Beckerové bouchly saze. A světe, div se, nešlo vůbec o nějaké něžnosti, kterých si německá legenda se svou novou milou jistě v soukromí užívá, jak by se nabízelo.

Tenistovu bejvalku rozezlilo doběla, když uviděla fotku, na níž krásná Lillian de Carvalhová maže opalovacím krémem malého Amadea. „Existují snad nějaká pravidla, ne?“ vyjekla žena, která je sice technicky ještě Beckerovou manželkou, ale od roku 2018 už s ním nežije. „Ona mě naprosto ignorovala místo toho, aby se zeptala, jestli malý něco nepotřebuje, nebo jestli třeba nemá nějaké alergie,“ pokračovala v ráži.

„Co mu má co mazat záda? Ten to nepotřebuje. Ať je radši maže Borisovi, který s těmi zrzavými vlasy potřebuje faktor 70,“ chrlila ze sebe. Svému choti, který je podle fotografií na svoje poměry ve skvělé kondici a užívá si přízně další výrazně mladší partnerky, prý zuřivá Lilly poslala alespoň zprávu o tom, ať Amadea drží od svého objevu dál.

Ještěže u plnoleté dcery Anny už tyto věci řešit nemusí...

Bývalý tenista Boris Becker vyjel na dovolenou s novým objevem -krásnou Lilian - a synem Amadeem.
Bývalý tenista Boris Becker vyjel na dovolenou s novým objevem -krásnou Lilian - a synem Amadeem.