Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ruská kráska dráždí (nejen) tenisový svět. Stydlivostí netrpí!

Autor: ama

Jejím vrcholem je 27. místo na žebříčku WTA v roce 2017 a na grandslamovém turnaji byla maximálně ve čtvrtfinále, přesto dokáže budit emoce. Seznamte se, Julia Putincevová (25), Ruska reprezentující Kazachstán…

Na jedné straně je roztomilá tvářička východního původu a sexy tělo profesionální sportovkyně, kterými pravidelně dráždí na sociálních sítích, na straně druhé nedůstojné chování na kurtu, na které si stěžovala například Barbora Strýcová. To je ve zkratce profil Putincevové.

„Hrajeme tady na nějaké úrovni a přijde mi úplně zbytečný, když se takhle chová,“ řekla česká tenistka po vzájemném souboji a porážce na French Open v roce 2018, při kterém se soupeřka hlasitě radovala z chyb Strýcové a teatrálně jí dávala přednost u sítě. „Nemám ji ráda,“ dodala upřímně Barbora.

Z chování Putincevové, která obdivuje fotbalistu Ronalda, zápasníka MMA Conora McGregora či tenisového svalnatce Rafaela Nadala, nejsou doteď na větvi ani další hráčky z dámského okruhu, a tak ji nezbývá, než si užívat alespoň přízně tisíců sledujících na Instagramu.

Však je také zásobuje výživným materiálem. Stydlivostí tahle kráska rozhodně netrpí. Posuďte sami..

Julia Putincevová patří mezi nejkrásnější tenistky.
Julia Putincevová patří mezi nejkrásnější tenistky.