Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Ronaldova víla v bílých bikinách. Zadeček špulila pod mořskou hladinou!

Autor: ris

Fotbalový génius Ronaldo (35) vyvezl rodinku na romantickou plavbu po Evropě a kromě krás vyhlášených letovisek hltal i velkolepé křivky svojí budoucí nevěsty Georginy Rodriguezové (26), jež se před svým milým rozhodně neostýchá.

Není to tak dávno, co sám ikonický Portugalec nadšeně vyprávěl: „Ani můj nejkrásnější gól nebyl lepší než sex s Georginou.“ Na jedenáctidenní dovolené na luxusní jachtě za 160 milionů kaček si lechtivých chvilek určitě užili habaděj, čas měli ale i na jiné záliby.

Nadcházející paní Ronaldová, matka jednoho ze čtyř Cristianových dětí - dvouleté dcerky Alany Martiny dos Santos Aveirové, tedy ostrojila vysportované tělo do sněhově bílých bikin, navlékla ploutve a skočila do průzračně čistého ráje.   

Ronaldova divoška Georgina Rodriguezová se náruživě vrhla vstříc vodním radovánkám
Ronaldova divoška Georgina Rodriguezová se náruživě vrhla vstříc vodním radovánkám

Na hladině trsaly vlnky a těsně pod nimi bylo téměř hromobití. To mořská víla Georgina pompézním pozadím čeřila vodu. Potápění si užila až běda. Vždyť během necelých dvou týdnů Ronaldův koráb zakotvil v Sanremu, Monaku, St. Tropez, Mallorce či na Ibize.       

V úterý už se ale nejlepší hráč světa hlásil na tréninku Juventusu, jenž zahájil přípravu pod novým hlavním trenérem Andreou Pirlem. Ronaldo jej přivítal s úsměvem na tváři a vztyčeným palcem u ruky. Odchod ze »staré dámy« se prozatím odkládá!