Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koukalová s manželem Petrem šokovali: Rozešli jsme se. Rozvod je jen formalita!

Autor: ris

Už nějaký ten pátek si o tom štěbetají vrabci na střeše. Mezi biatlonistkou Gabrielou Koukalovou (30) a jejím manželem Petrem (34) už dávno nepanuje taková harmonie, jako před čtyřmi lety, kdy si v gotickém chrámu v Panském Týnci řekli »ano«. A opravdu! Láska jako trám vyhořela. Sledovaný pár už chystá rozvod.

„Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův,“ uvedla v prohlášení dvojnásobná mistryně světa. „Jako partneři jsme se rozešli již před několika měsíci a žádost o rozvod je tak »pouze« formálním krokem,“ doplnila.

Rodačka z Jablonce se už nějaký ten čas po boku někdejšího elitního badmintonisty neobjevovala. Na poslední dovolenou na Maledivy odjela bez něj. Zato fandy na sociálních sítích zásobovala nezvykle odvážnými snímky. I když spekulace o rozchodu s ním dlouho tajila, teď šla s pravdou ven.

Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času,“ dodala.

Šestiletý vztah bere Koukalová jako velkou životní zkušenost. A co si z něj odnesla kromě toho? „Především mnoho pozitivních zážitků a pěkných chvil,“ popsala s tím, že s Koukalem se rozcházejí jako kamarádi. „Vzhledem k tomu, že jsme dva rozumní lidé a mluvíme spolu, doufám, že se i po oficiálním rozhodnutí odejít z manželství, dokážeme domluvit a pokračovat v přátelském duchu,“ věří usměvavá zlatovláska.

Manželství biatlonistky Gabriely Koukalové s badmintonistou Petrem skončilo neslavně
Manželství biatlonistky Gabriely Koukalové s badmintonistou Petrem skončilo neslavně

Exkluzivně pro Blesk promluvil i její dosavadní partner Petr. „Potvrzuji, že se plánujeme s Gabčou rozvést. Stále jsme však v kontaktu jako přátelé a to stejné platí o našich rodinách, které nám v posledních měsících byly oporou,“ řekl smířeně bývalý olympionik. „Také proto předem děkuji všem, že budou respektovat soukromí nejen naše, ale právě i našich nejbližších,“ uzavřel.

Vzali se v květnu roku 2016. Navíc v pátek třináctého! Pověry nepověry, všechno naruby! A podle toho jejich manželství také dopadlo. Štěstěna jim zrovna nepřála. „Nyní bych se ráda soustředila především na svou rodinu a práci, která mě čeká. Věřím, že to pochopíte a budete nám oběma držet palce,“ vzkázala fanouškům za oba Koukalová.