Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drsná dieta podle krále MMA McGregora. Tady je jeho jídelníček!

Autor: ptr

Patří mezi nejdůležitější postavy MMA poslední dekády. Irský zápasník Conor McGregor (32) se opět připomněl. Plány má vskutku velkolepé. Úplně změnil svůj vzhled, drží šílenou dietu a zřejmě prošel významnou životní změnou.

Slavný rváč úplně shodil svou typickou kštici i hustý plnovous a ukázal se fanouškům jako úplné holátko. A nejen to se zřejmě v jeho životě změnilo. Spekuluje se, že má za sebou i svatbu. Oženil se zřejmě se svou dlouholetou láskou Dee Devlinovou, se kterou se zasnoubil v létě. Zveřejnil totiž společné foto, kde napsal jako popisek jen prosté „manželka“ a přidal srdíčko.

Kromě toho se při přípravě na své další »rvačky« vrhnul do vážně drsné diety. Jeho jídelníček obsahuje spoustu bílkovin, kvalitní maso, ryby, zeleninu a sacharidy. Je známo, že McGregor zkonzumuje okolo 4000 kalorií, když se připravuje na své zápasy. Vše pod dohledem svého odborníka na výživu a dietního trenéra George Lockharta.

„Dostatek bílkovin je důležitý, když trénuji, abych pomohl budovat svalovou hmotu a regeneroval, takže jako doplněk mám proteinové koktejly. Piju hlavně vodu nebo kokosovou vodu. Je důležité zůstat hydratovaný. První věc, kterou ráno dělám, je strečink a pití vody,“ rozpovídal se slavný Ir.

Jak vypadá jídelníček krále MMA?

* Snídaně je základ dne a tak si naloží pořádné menu. Ke kávě si dá uzeného lososa, vajíčka a ovoce a zeleninu, například pečené jablečné plátky, avokádo, cherry rajčata a další.
* Poté přichází první svačina. K té je vhodný řecký jogurt s ořechy.
* Oběd obsahuje nálož masa. Buď steak, ryba, nebo kuřecí prso a k tomu salát, třeba z kapusty.
* Předtréninková svačina obsahuje ořechy a ovoce, například jablka, grapefruit, borůvky nebo jahody.
* Potréninková sváča je složena z proteinového nápoje, sladkých brambor, rýže, ovsa, kokosové vody a mléka.
* Na závěr dne už zbývá jen večeře. Tam s oblibou patří sushi, treska, steak z tuňáka nebo kuřecí a doplňují to zelené fazolky, rýže nebo sladké brambory. Večer už pak pije především zelený čaj.

Irský bijec Conor McGregor změnil svůj vzhled
Irský bijec Conor McGregor změnil svůj vzhled