Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejkrásnější atletka světa prohání fotbalisty! Takový trénink by si nechal líbit každý

Autor: ptr

Svět už uhranula dávno a to nejen svými sportovními výkony. Alica Schmidtová (21) je neskutečně krásná. Dokonce tak, že byla zvolena nejkrásnější atletkou světa. Nyní si našla nový koníček, prohání fotbalisty Borussie Dortmund.

Takového kondičního trenéra by jistě s nadšením bral každý chlap. Proklatě rychlá blondýnka si však v rámci spolupráce se značkou Puma vybrala slavný klub z Dortmundu. Tomu teď jistě závidí nejen celá Bundesliga.

Mladá běžkyně si sestavila trénink, který odvedla přímo v tréninkovém komplexu klubu. Nejdříve si dala protažení a sérii cviků s partou okolo belgického internacionála Thomase Meuniera. Poté vyzvala na závod na 400 metrů ostříleného stopera Matse Hummelse. Ten se vydal ze všech sil, ale stejně mu to nestačilo. „Hrubě jsem to podcenil,“ nechal se posléze slyšet zmožený borec.

Krásná čtvrtkařka Alica Schmidtová si zatrénovala s fotbalisty Borussie Dortmund
Krásná čtvrtkařka Alica Schmidtová si zatrénovala s fotbalisty Borussie Dortmund

Hráči si zpestření přípravy jistě užili a fanoušci ihned vymýšleli vtipné narážky. Nejčastější se týkala vleklé přestupové ságy okolo mladičké hvězdy Jadona Sancha. „Teď už je jasné, proč Sancho zůstává,“ poznamenal jeden z příznivců. Další podporovatel zase napsal: „Opravdu dělají všechno, aby Sancha udrželi.“

Sexy sprinterka tak má za sebou další zajímavou zkušenost. Uvidíme, zda se dokáže zapsat do srdcí fanoušků i svými sportovními výkony. Jejím velkým cílem zůstávají přeložené olympijské hry, které se budou konat příští rok.