Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svůdná Kelly řádí ve formuli 1: Dcera legendy Piqueta mění piloty v posteli!

Autor: om

Svůdná bruneta Kelly Piquetová (31) sviští vztahy rychlostí, jakou její otec Nelson (68), trojnásobný mistr světa, kroužil po tratích F1. A vybírá si k tomu piloty formulí – koho taky jiného...

Čilá bloggerka narozená v Německu mluvící portugalsky, francouzsky a anglicky s brazilským pasem se naučila i azbuku. Od ledna 2017 chodila s Rusem Daniilem Kvjatem (26), tehdy pilotem týmu Torro Rosso. V červenci 2019 se jim narodila dcera Penelope, ale už spolu nejsou.

Srdce Kelly podle zpráv z Nizozemska momentálně žhne pro Maxe Verstappena (23), dalšího muže z kokpitu formule. Vztah je o to pikantnější, že Nizozemec s Kvjatem nejsou vůbec kamarádi: Max totiž v roce 2016 Rusa vytlačil z týmu Red Bull, kam ho povýšili z juniorky.

Jinak Max je o více než osm let mladší než Kelly, které bude 7. prosince dvaatřicet. Ale stihl toho dost, v seriálu velkých cen F1 dokonce debutoval už v sedmnácti letech, což je rekord. Představa, že by tenhle konkurent mohl vychovávat malou Penelope, asi Daniila moc netěší.

Snad z té rivality nebude nějaká havárie.

Svůdná dcera legendárního Nelsona Piqueta Kelly má dalšího partnera z formule 1.
Svůdná dcera legendárního Nelsona Piqueta Kelly má dalšího partnera z formule 1.