Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vémola poklekl... A požádal Lelu o ruku. Svatba Terminátora bude!

Autor: ama

Měla to být oslava prvních narozenin malé Lily, ale hned na jejím začátku přišlo velké překvapení. Zápasník MMA Karlos Vémola (35) poklekl a požádal přítelkyni Lelu Ceterovou (30) o ruku. A ta řekla sladké ANO!

Slovenská playmate se s Terminátorem po bouřlivém rozchodu dala znovu dohromady teprve nedávno a po rychlém výletu do Dubaje už nosí zásnubní prstýnek!

„Vůbec nevím, co se s tím dělá,“ smál se Vémola, když předával tradiční šperk. „A teď jestli jsem to vůbec trefil,“ dodal pobaveně. Kromě dalších zápasů v Oktagonu jej čeká plánování velké životní události.

Řekla ANO! Karlos Vémola požádal partnerku Lelu o ruku
Video se připravuje ...

"Rozhodl jsem se včera. Všechno dělám na poslední chvíli, jako vždy. Ale není čas ztrácet čas. Co můžeš udělat dnes, udělej hned," řekl Karlos redaktorovi iSport.cz. A dál? "Nestraš, zatím jsem jen zasnoubený, nech mě to rozdýchat, pak se budeme bavit o manželství."

Budoucí paní Vémolová byla podle svých slov v šoku, ale s odpovědí neotálela. "Nečekala jsem to, Karlos mě překvapil. Říká se, že srdci neporučíš, takže jsem s odpovědí neváhala," vyprávěla šťastně.

Rok 2021 bude pro Karlose s Lelou krásný!

Takhle Karlos Vémola žádal přítelkyni Lelu o ruku...
Takhle Karlos Vémola žádal přítelkyni Lelu o ruku...