Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šťastné a veselé. Plekanec se bude učit forhend s Federerem, krásná Ester v negližé!

Autor: ris

Rok 2020 toho kvůli čínské chřipce mnoho dobrého nepřinesl, a tak není divu, že Vánoce byly nejen pro sportovce jedny z mála chvil zapeklité doby, kdy si mohli naplno užít chvilky pohody a klidu.

Štastné a veselé přály tenisové hvězdy Kateřina Siniaková, Karolína Muchová , sestry Plíškovy. A plno legrace bylo tradičně i u Šafářových v Brně, kde si Tomáš Plekanec pod stromečkem rozbalil novou raketu - »Rogerovku«. „Teď jestli nebude hrát dobrej forhend, tak nikdy,“ culila se jeho Lucka.

Po svém pojal Štědrý den ranař Karlos Vémola , jenž hned ráno vyrazil na trénink, kde mu dal do těla kumpán z bojovnické party Machmud Muradov , aby hned poté upaloval za rodinkou, kde se všichni smáli a veselili a dokonce se vydali vypustit do Vltavy kapříka Pepíka, s nímž si zaplaval i otužilý Terminátor.

Se švédskou přítelkyní Rebeccou slavil čerstvý Sportovec roku 2020 David Pastrňák, na tradiční procházku rozzářenou Prahou se vydal judista Lukáš Krpálek , rodinnou fotografií se pochlubil bývalý házenkář Filip Jícha, svátky v Americe si užila golfistka Klára Spilková s partnerem Seanem i hokejová famílie Tomáše Hertla , který si magické okamžiky poprvé užíval i s dvouměsíčním synem Tobiasem.

„Jsem rád, že v tomto těžkém období drží rodina pohromadě. Přeji všem zdraví, pevné nervy a pozitivní myšlení...,“ vzkázal fanouškům od stromečku fotbalista David Limberský . To plavkyně Simona Baumrtová zapózovala u bazénu s rybou. Ještě předtím názorně ukázala, proč jsou Vánoce také svátky obžerství, když se ládovala cukrovím ostošest.

Tenista Tomáš Berdych si užil sváteční večer s nádechem erotiky. Jeho Ester si u stromečku zapózovala jen tak v negližé. Stačilo zatáhnout za mašli a…

Tomáš Plekanec s pivkem, Lucie Šafářová s vaječňákem
Tomáš Plekanec s pivkem, Lucie Šafářová s vaječňákem