Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy pašeračka! Americká hvězda Lolo Jonesová podezřelá z převážení kokainu!

Autor: as

Počáteční smích vystřídal strach, už se viděla v base! Americká kráska Lolo Jonesová (38), někdejší slavná atletka a nyní úspěšná bobistka, byla obviněna z pašování drog.

Zpotila se víc než na atletickém oválu či v ledovém korytu. Švýcarští celníci vydolovali z útrob amerického bobu plastovou dózu a v ní podezřelý bílý prášek. „Kokain?!“ obrátili se na krásku Lolo, která jen vytřeštila oči.

S parťačkou Humphriesovou svůj zážitek zprostředkovávaly živě na sociální síti a dobře se bavily. Ale jen do chvíle, kdy nesmlouvaví strážci hranice navíc objevili i nesrovnalosti v dokumentech a přitvrdili. „Proboha, oni si snad vážně myslí, že vezeme půl kila kokainu! A teď nás zavřou!“ zoufala si Jonesová.

Až po dvouhodinovém zkoumání celníci zjistili, že Američanky převážejí povolený podpůrný prostředek kreatin. Cesta z Winterbergu do švýcarského zimního střediska se jim nicméně protáhla z klasických osmi na dvanáct hodin...

Lolo je sportovní celebritou, mistryní světa se stala coby překážkářka a poté i bobistka, navíc se nestyděla nafotit eroticky laděné snímky. „Sice nemám kozy, nemám zadek, ale zato mám spoustu sebevědomí,“ komentovala svérázně své fotky pro populární speciální číslo magazínu ESPN. Moc nechybělo, a donaha ji svlékli i švýcarští celníci...

Slavná sportovní obojživelnice Lolo Jonesová
Slavná sportovní obojživelnice Lolo Jonesová

Témata:  skandálbobyatletikasexyUSAblesksportESPNkokainWinterberghvězdaLolo Jonesová