Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Valentýn ve Vémolandu: Lela rozpálila Karlose výstřihem. On jí splnil sen!

Autor: ris

Rudé růže, mraky srdíček… Panství bijce Karlose Vémoly (35) v Měchenicích navléklo na nedělní svátek všech zamilovaných valentýnský háb. A královnou večera se stala rozjařená Terminátorova krasavice Lela Ceterová (30).

Ta si pro svého milovaného svalovce připravila velkolepé překvapení. Při pohledu na blondýnku v červeném krajkovém prádelku s výstřihem hlubším než je Štěchovická přehrada, se Karlosovi rozbušelo srdce tak, že muselo být slyšet až v Davli.

Však svoji drahou za to božské pokoukání bohatě odměnil. Drobnost od milovaného zlatníka Lely Cartiera nemohla chybět. „Růží máš ode mě přes rok spousty, takže dnes ode mě dostaneš jednu speciální, do které jsem zabalil jedno z tvých tajných přání,“ čepýřil se bývalý lev salónů.

Teď už má dávno kukadla jen pro svoji prsatou playmate. „Chci ti splnit další z tvých snů, tak jako ty mi je plníš každý den tím, jaká jsi,“ rozněžnil se drsňák.

S nádherným šperkem nemohl nic zkazit. Lela jen zářila. Luxusní dáreček, to je present podle jejího gusta. „Pokaždé, když tě vidím, zamiluji se znovu,“ padla k nohám svého miláčka Ceterová. „Můj nejkrásnější Valentýn, jaký jsem, kdy zažila! Dostala jsem speciální růži, v níž byl ukrytý dáreček, po kterém jsem dlouhé roky toužila. Vždy originální, abych byla v šoku,“ rozplývala se.

Tenhle měchenický večírek musel mít grandiózní vyvrcholení...

Provokativnější prádelko už si Lela na valentýnskou oslavu nemohla vybrat. Její Karlos se na ni nemohl vynadívat
Provokativnější prádelko už si Lela na valentýnskou oslavu nemohla vybrat. Její Karlos se na ni nemohl vynadívat