Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neuvěříte vlastním očím! Vémola si nechal vytetovat nahou Lelu: Vrchol blaha!

Autor: ama

Jsme spolu. A budeme napořád! Přesně takový vzkaz vytroubili do světa Karlos Vémola (35) a jeho snoubenka Lela Ceterová (31). Nechali se totiž potetovat obrázky symbolizujícími toho druhého a to je čin, který (téměř) nejde smazat.

Biceps nejlepšího českého zápasníka MMA nově zdobí podobizna jeho milé, jak ji pánbůh stvořil. Prsa na kérce vynikají stejně jako ve skutečnosti a podobiznu Lely dokreslují andělská křídla. Ona si zase nechala do srdíčka zvěčnit zkratku »KTV«, která neznamená nic jiného než Karlos Terminátor Vémola. Vše navíc dokreslilo počáteční písmeno křestního jména partnerů na prstu ruky druhého z nich.

„To je tak nádherné. Silný důkaz lásky,“ napsala budoucí paní Vémolová na Instagram. „Nikdy bych neřekla, že mě muž mého života tak překvapí. Slza mi vyhrkla od štěstí. A já jsem si též nechala navždy vytetovat iniciály mého muže. Jsem dojatá,“ doplnila ještě před tím, než nadšeně nasdílela video s obrázkem na Karlosově těle.

Ti dva se zkrátka nyní po usmíření, prvních narozeninách dcerky Lili a nečekaných zásnubách nacházejí na růžovém obláčku. Navždy potetovaném…

Karlos Vémola si nechal svou Lelu vytetovat na tělo. Jeho nastávající nezůstala pozadu.
Karlos Vémola si nechal svou Lelu vytetovat na tělo. Jeho nastávající nezůstala pozadu.