Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mayweather okázale slavil: Milionové bugatti, spoře oděná děvčata, slavný pes...

Autor: ama

Když oslava, tak pořádná! Bývalý boxerský šampion Floyd Mayweather měl čtyřiačtyřicátiny a do světa vytroubil, že ani v době řádění koronaviru nehodlá slevit z hvězdných manýr. A tak slavil ve velkém (a futuristickém) stylu.

Už jen příjezd hlavní hvězdy večera, kterého se účastnily kromě snoubenky Anny Monroeové také celebrity, bratr nového amerického prezidenta Joe Bidena i modelky v upnutých stříbrných outfitech, v jednom z luxusních buggati v ceně dvou milionů dolarů číhající běžně v jeho garáži, byl velkolepý. Dorazila filmová nebo hudební star? Ne, to vážně jen sportovní multimiliardář slavil obyčejné narozeniny.

Tuctové na párty nebylo zhola nic. I dort zdobily bankovky, kterých Mayweather za život vydělal víc, než dovede spočítat, boxerská bilance 50-0, soukromé letadlo či kufr známé oděvní značky. Samotný Floyd v černozlaté kombinaci s hromadou šperků za miliony vše jen dokreslil. Nejpřekvapivější host? Jeden z nejslavnějších psů na světě – MILK The Porn star.

A co koronavirová opatření toho večera ve Fort Lauderdale? Prý splněna, všichni si u vchodu nechali změřit teplotu. A roušky nejsou na Floridě povinné.

Narozeninová oslava Floyda Mayweathera byla velkolepá.
Narozeninová oslava Floyda Mayweathera byla velkolepá.