Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slávista Nico Stanciu s platem 3,5 milionu měsíčně: Staví si vilu!

Autor: zal

Na podzim se s manželkou Andreeou dočkali vytoužené dcery. I proto je na čase, aby měla rodina opory fotbalové Slavie Nica Stanciua (27) odpovídající zázemí. Navíc stavět s jeho obřím platem vilu musí být víc radost než starost.

Rumunský reprezentant je aktuálně nejlépe placeným slávistou. Dobře informované zdroje tvrdí, že v Edenu bere 3,5 milionu korun měsíčně. Zatímco obyčejný smrtelník vydělává na dům půl života, on ho má při běžné režii splacený za půl sezony.

Podle záběrů, které poskytla manželka Andreea, by vilka mohla být k nastěhování už tento rok. Stavba je hotová, okna jsou osazená a tělocvična ve sklepě, na kterou se paní Stanciuová tak těší, už čeká, až ji zaplní cvičební stroje.

I když má Nico ještě na dva další roky smlouvu ve Slavii, stavení o třech štocích neroste v Česku, ale na kraji rumunského města Alba Iulia. Právě odtud šikovný záložník pochází. A na rodné hroudě se zřejmě chce usadit i po kariéře. Přitom jeden barák už má, a to ve 100 kilometrů vzdálené Kluži, kterou považuje za svůj druhý domov.

Nicolae Stanciu se svou krásnou Andreeou
Nicolae Stanciu se svou krásnou Andreeou