Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Hororová nehoda Tigera Woodse: Šest otevřených zlomenin, už je po operaci!

Autor: ama, čtk

Slavný golfista Tiger Woods (45) havaroval. Při nehodě zcela zdemoloval své auto, naštěstí však nebyl v ohrožení života. Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde mu lékaři operovali šest (!) otevřených zlomenin.

Podle oficiálního vyjádření úřadu šerifa Los Angeles County se jeho vůz přetočil přes střechu a do nehody nebylo zapleteno žádné jiné vozidlo. Golfista jel v automobilu sám.

Záběry z helikoptéry televizní stanice KABC-TV z místa nehody ukázaly vůz na boku vedle silnice s čelní stranou těžce poničenou a s vystřelenými airbagy. Hororový stav vraku dokazuje vážnost nehody.

„Tiger Woods byl dnes ráno v Kalifornii účastníkem autonehody, při níž utrpěl mnohočetná zranění nohou. Nyní je na operačním sále," potvrdil informace Woodsův agent Mark Steinberg.

Později vyšlo najevo, že měl šest otevřených zlomenin pravé nohy. „V tuto chvíli je vzhůru, reaguje a regeneruje v nemocničním pokoji. Díky všem doktorům, personálu, policistům i hasičům," poslali z Tigerova týmu pozitivní vzkaz na sociální sítě.

Během náročné operace mu chirugrové a traumatologové ve špičkové nemocnici v Los Anglese stabilizovali tříštivě zlomenou holenní kost pomocí kovové tyče. Další zlomeniny v kotnících a chodidlech zastabilizovali pomoců šroubů a čepů. Velkou pozornost museli věnovat také potrhaným svalům a šlachám.

Vyšetřovatelé předběžně vyloučili, že by Američan řídil pod vlivem alkoholu.

Zničený vůz golfisty Tigera Woodse
Zničený vůz golfisty Tigera Woodse