Ladislav Vízek
24. února 2021 • 05:00

Trable s Vrbou nezmizely, titul bude mít Slavia. Baník je tuctovej tým

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Trochu jsem se bál jedné věci: Sparta dvakrát třikrát vyhraje, rival z hlavního města ztratí nějakou tou remízkou a moji kamarádi fandící letenskému klubu budou mluvit o útoku na titul. Dokonce o tom polemizuje i deník Sport. Teď budu zcela upřímnej, po této sezoně musí být Sparta ráda za druhé místo! 



Nezapomínejme, kde se pohybovala, jakým problémům čelila. A jestli si někdo myslí, že s podpisem smlouvy Pavla Vrby trable zmizely, tak je na omylu. Nedostatky se v čase zase ukážou. Ano, nyní mančaft vypadá slušně, ale mějme na paměti, jaké měl ještě nedávno výkyvy, jak se řítil horskou dráhou nahoru dolů a že tento stav významně zatěžující žaludek může opět nastat.

Nicméně s příchodem Vrby se Sparta dala do kupy, efekt se dostavil okamžitě. Pořád tvrdím, že v sezoně už neprohraje, jelikož nový trenér dodal mužstvu kuráž a energii. Je to osobnost, fotbalu zatraceně rozumí. Sparta si tímto tahem pojistila druhé místo. Přitom si myslím, že v některých fázích sezony byla stříbrná příčka tajným snem Tomáše Rosického.

Že Sparta třikrát v řadě vyhrála, je jasným signálem, že to Vrba srovnal vztahově. Všechna čest, lehký úkol to nebyl, ale jemu se to povedlo. Ukázal, že je zkušený psycholog. Byl si jistý sázkou na zkušené plejery typu Dočkala a Krejčího staršího. Všichni o něm mluví hezky, dokonce i Karlsson. Až mě to dojalo. Ovšem tyhle kecy by si hráči mohli 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud