Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Třinec odložil duel. Manželka kapitána Vrány (†35) tragicky zemřela!

Autor: red

Třinečtí Oceláři museli ze závažných důvodů narychlo odložit zápas 50. kola Tipsport extraligy proti Litvínovu. Podle informací Blesku zemřela manželka kapitána Petra Vrány Lindsey (†35), když se snažila zachránit psa. Klub informaci zatím nepotvrdil.

Dvacet minut před začátkem přišla z klubu stručná zpráva. „HC Oceláři Třinec a HC Verva Litvínov se dohodli na odložení zápasu ze závažných důvodů, které nyní klubu nepřísluší zveřejňovat. Společně hledají náhradní termín k dohrání zápasu.“

Co se stalo, zatím nechtějí zástupci klubu komentovat. „Omlouvám se, ale teď jde sport absolutně stranou,“ reagoval krátce sportovní ředitel Jan Peterek.

Tomu, že tragická událost se týkala Vránovy manželky, nasvědčoval i fakt, že na soupisce, která byla k dispozici ještě půl hodiny před zápasem, chyběl v sestavě centr první řady a kapitán Ocelářů.

Podle webu polar.cz, který tragickou informaci zveřejnil jako první, se pod Lindsey propadl led, když se snažila zachránit štěně, které uteklo na zamrzlou přehradu.

„Po poledni zasahovaly všechny složky IZS na Slezské Hartě, kde se topila pětatřicetiletá žena. Ze všech sil se ji snažily zachránit, ale bohužel se to nepodařilo. Vzhledem k tragické události a po dohodě s rodinou, nebudeme sdělovat další informace,“ řekla k události policejní mluvčí Zlatuše Viačková.