Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kritizovaní Rashford se Sanchem: Na zbabrané finále zapomínají v luxusu!

Autor: ris

Ve finále mistrovství Evropy neproměnili klíčové penalty a pro Anglii se stali takřka veřejnými nepřáteli. Fotbalisté Manchesteru United Marcus Rashford (23) s aktuální posilou za v přepočtu 2,1 miliardy korun Jadonem Sanchem (21) si však z rasistických urážek krajanů hlavu nedělají a soukromým érem se vydali na luxusní dovolenou do Karibiku.

Na promarněnou šanci získat pro kolébku fotbalu vytoužený velký titul zapomínají mladíci na Tursk a Caicos - tropickém soustroví jihovýchodně od Bahamských ostrovů. A jde ryze o pánskou jízdu. Společnost jim tam dělá rapper Chibz Artist, který také jejich život v luxusu dokumentuje prostřednictvím Snapchatu.

Vypadá to, že fotbalisté nedělní nevyužitou šanci na mistrovský pohár vstřebali rychleji než zoufalí fanoušci Albionu. Už cesta privátním letounem z Manchesteru stála zato. Servírovalo se panské pití a chuťové buňky hvězdám roztančilo noblesní japonské sushi. A fotbalové hvězdy si dokonce i zazpívaly.

Není divu, že vysmátá trojka dorazila do dovolenkového ráje plného malebných útesů a ohromujících pláží s bílým pískem v dobrém rozmaru. Kdyby jim příroda byla málo, můžou relaxovat v soukromém resortu s vlastním bazénem a působivým výhledem. Otázkou je, jak na jejich předsezonní pobyt v karibském ráji zareagují angličtí příznivci.

Někteří z nich Rashforda se Sanchem po finále Eura počastovali nechutnými urážkami.Několik z nich dokonce zatkla policie. Sociální síť Twitter uvedla, že za 24 hodin odstranila tisíc urážlivých příspěvků a kvůli porušení pravidel pozastavila několik účtů.  

Hvězdy Manchesteru United Rashford se Sanchem se vydali zapomenout na zpackané finále Eura do Karibiku
Hvězdy Manchesteru United Rashford se Sanchem se vydali zapomenout na zpackané finále Eura do Karibiku