Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Legendární Ladislav Vízek se dal na trénování: Sir Alex z Kozlovny!

Autor: nem

Mládenci, budete mít vojnu jako řemen. Váš nový trenér pamatuje rachotu v pražské Dukle za trenérů Vejvody a Nováka. Legendární plejer Ladislav Vízek (66) se dal na koučování.

Neposeda samý fotbal, tenis, golf, mariáš a restauratér ze slavné Kozlovny v Čimicích povede slušný oddíl. TJ Karlovy Vary-Dvory v I. A třídě. Poprvé v životě nastoupil na trenérský tobogan a už se na něj těší. „Ti kluci jsou strašně šikovní, někteří hráli v Německu. Říkali si Buldoci, takže porážky jsou zakázané a tolik nul, co mám já na smlouvě, nemá žádný trenér. Dají mi na karty a na benzin,“ pověděl Aha! jako obvykle skvěle naložený »Vizour«.

„Bude to anglický model. Tréninky budou mít na starosti moji asistenti, já budu jezdit jen na mistráky. Tak jak to dělal manažer Manchesteru United. Už teď mi kluci z trenérské branže říkají sir Alex Ferguson a budu hrozba i pro Jardu Šilhavého u nároďáku,“ culil se Vízek .

Je ve svém živlu a musí do něj kvůli dojíždění zapojit i manželku Simonu a dcerku Viktorku (8). „Je tam dálnice, cestování není tak zlé. Budou jezdit se mnou. Vezmu svoje holky na kolonádu,“ vyhlíží kouzlo lázeňského města olympijský šampion Ladislav Vízek.

Ladislav Vízek
Ladislav Vízek