Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ronaldova Georgina provokuje v prádélku: Před Cristianem jsem se styděla!

Autor: ris

Zatímco fotbalový génius Ronaldo (36) podle dostupných zvěstí kličkuje z angažmá v Juventusu, jeho o devět let mladší přítelkyně Georgina Rodriguezová zůstává věrná svým čím dál hanbatějším snímkům, jimiž na sociálních sítích zásobuje svoje fanoušky.

Naposledy zaujala odvážnou fotku přímo z ložnice. Sedmadvacet milionů jejích »followerů« bylo ze snímku, kde její intimní partie zakrývalo jen titěrné prádélko, u vytržení. Však si za ni také vysloužilá 2,5 milionů obdivných srdíček. „Nemůžete být krásnější,“ napsal jí jeden z nich.

Ve svém vysportovaném těle se cítí luxusně, i když to není tak dávno, co připustila, že vždycky tomu tak rozhodně nebylo. Pro italské noviny »Il posticipo« přiznala, že se před zrakem svého svalovce zdráhala kondičku pilovat.

Na začátku to bylo vážně složité. Jen si to představte… Styděla jsem se cvičit ve stejné místnosti jako on,“ chichotala se vnadná Argentinka. „Není pochyb, že na sobě maká mnohem víc než já. Vůbec se nemůžeme porovnávat. Pokud jde o kondici, nemám proti němu šanci.“

Georgina prozradila, že Cristianovi nekončí tréninkový proces odchodem ze stadionu. Na fyzičce dře i doma. „Cvičí ráno i odpoledne. Je to neúnavný sportovec. Je úžasné, jak se soustředí a plně se věnuje své vášni – fotbalu!,“ dodala.

Sama začala díky Ronaldovi lépe poznávat sama sebe. „Mám po svém boku nejlepšího možného fitness instruktora. Denně se učím něco nového,“ jásá modelka. Prý už i odbourala přehnaný respekt a před svým drahým se již formovat postavu neštítí. „Naopak. Ráda s ním sportuji,“ usmála se.  

Ronaldova krasavice Georgina odvážnými snímky svého bujarého dekoltu poslední dobou nešetří
Ronaldova krasavice Georgina odvážnými snímky svého bujarého dekoltu poslední dobou nešetří