Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Manželka Limberského na Fashion Week: Kdo je fešák, se kterým se fotila?

Autor: sm

Karlovarský hotel Imperial hostil módní událost Czech Fashion Week, jehož tváří byla modelka Andrea Verešová. Kromě ní se účastnily další známe tváře, například i manželka fotbalisty Davida Limberského, Lenka. Ta na svůj instagramový profil poté vyvěsila fotku s urostlým fešákem, na kterého pěla chválu. Její manžel to kupodivu nebyl!

Není žádným tajemstvím, že Lenku Limberskou pojí s Andreou Verešovou dlouholeté přátelství. Možná také právě proto si krásná manželka bývalého fotbalového obránce nenechala ujíst svátek módy, který se o víkendu ve Varech konal. Kromě fotek se svou kamarádkou a dalšími kráskami se pochlubila také fotkou s urostlým sympaťákem.

„A ještě taky jedna s pořádně velkým a silným chlapem,“ okomentovala trefně Limberská. Vedle té je na fotce bojovník MMA, Jiří Procházka. Zatímco Lenka je již dva roky šťastně vdaná, Procházka před časem potvrdil, že po svém boku momentálně žádnou přítelkyni nemá.

„Jsem teď single a soustředím se na zápasy,“ přiznal. Pro web Život v Česku také popsal, jaký typ žen mu imponuje. Potřebuje především klid a pohodu: „To říkám všem ženám, aby s ní byl klid a pohoda, aby nevytvářela zbytečná dramata.“

Procházka se tak evidentně poohlíží po opaku toho, co má doma Limberská. Její manžel David totiž během své sportovní kariéry poutal pozornost nejen mnoha skvělými úspěchy, které jako fotbalový obránce sklízel, ale také některými kontroverzními výroky či výstupy, mezi které patřila například nehoda v opilosti.