Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šok pro slavného fotbalistu: Ukradli mu medaile, když hrál Ligu mistrů!

Autor: ptr

Takový návrat domů si po zápase nepředstavoval. Talentovaný obránce Chelsea Reece James (21) byl okraden v době, kdy pomáhal svému klubu s úspěšným vstupem do letošního ročníku Ligy mistrů. S týmem na hřišti oslavil vítězství nad Zenitem Petrohrad, ale z domu mu zatím zmizel trezor, ve kterém měl velmi cenné poklady.

Anglické reprezentant neváhal a zveřejnil na Instagramu video z bezpečnostní kamery. Zároveň apeloval na všechny fanoušky, aby mu pomohli zloděje dopadnout. „Povedlo se jim odnést těžký trezor, který obsahoval osobní věci, do auta. Nikdy si doma neschovávám šperky, takže jediné co se nacházelo v trezoru, byly medaile za vítězství v Lize mistrů a Superpoháru a medaile z finále Mistrovství Evropy. Tyto úspěchy mi nikdo nemůže vzít, ať už medaile fyzicky mít budu nebo nebudu,“ popsal nepříjemnou zkušenost James.

V pokračování svého příspěvku naznačil, že jsou s policií zločincům na stopě a věří, že se mu brzy jeho právoplatný majetek navrátí. Na závěr našel lehké pozitivum na tom, že naštěstí nebyl nikdo doma a tak se celá loupež nemohla zvrhnout v něco horšího. Všichni jsou naštěstí v pořádku a došlo pouze k újmě na majetku.

Anglický fotbalový obránce Reece James
Anglický fotbalový obránce Reece James