Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Okamžiky hrůzy: Ženu a děti reprezentanta přepadli a svázali ozbrojení lupiči!

Autor: ptr

Děsivé okamžiky má za sebou fotbalista Eran Zahavi (33) i jeho blízcí. Izraelský reprezentant byl na venkovním utkání v Tilburgu, když se dozvěděl, že jeho milovaná rodina čelila ozbrojeným zlodějům. Krásná manželka Shay, jeho osmiletý syn a pětiletá dvojčata tak mají zážitek, na který jen tak nezapomenou.

Produktivní útočník minulý rok podepsal kontrakt s nizozemským PSV Eindhoven a usadil se s rodinou v Amsterdamu. To ho ale ani nenapadlo, čeho se v hlavním městě dočká. Dva lupiči se rozhodli obohatit na jeho úkor a nebrali si žádné servítky. Nečekali, až bude sídlo prázdné, ale vnikli do domu za pomoci lsti. Předstírali totiž, že jsou obyčejnými kurýry.

Jakmile jim rodina otevřela dveře, tak vnikli do domu a začali se zbraní v ruce vyhrožovat. Pro minimum odporu dokonce Shay i děti svázali, aby je během hanebného činu nerušily. Naštěstí nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění a lupiči po chvíli zmizeli i s nakradenými věcmi.

Nedlouho poté už se případem zabývala policie, která dokonce nasadila vrtulník a snažila se recidivisty lokalizovat. Místo činu ohledal forenzní tým a na řadu přišly i výpovědi rodiny. K situaci se vyjádřil i Zahaviho agent Ronen Katsev. „Eran opustil tým, jakmile se o přepadení rodiny dozvěděl a ihned se vydal domů. Až budeme schopni poskytnout více detailů, tak vydáme prohlášení, nyní prosím respektujte soukromí hráče i jeho rodiny,“ pronesl pro Channel 12.

Rodina fotbalisty Erana Zahaviho čelila nepříjemnému zážitku s lupiči.
Rodina fotbalisty Erana Zahaviho čelila nepříjemnému zážitku s lupiči.