Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je známá jako exhibicionistka z Ligy mistrů. Jak se má obdařená kráska dnes?

Autor: ptr

Na její běh v pořádně vykrojených plavkách vzpomínají muži na celém světě. Její exhibicionistický kousek probudil jejich představivost a zařídil, že se o sličnou blondýnku začali zajímat. Kinsey Wolanská (24) z toho kousku těží dodnes.

Finále Ligy mistrů v roce 2019  mezi Liverpoolem a Tottenhamem teprve začínalo a hned se odehrál jeden z momentů, na které se vzpomíná. Hned zkraje zápasu se z tribuny na hřiště rozeběhla v té době neznámá blondýnka v odvážném úboru. Ten díky prudším pohybům nakonec odhalil i partie, které možná nebyly úplně v plánu, ale Kinsey zřejmě nelituje.

Svůj kousek se totiž nerozpakovala zopakovat i v rakouském Schladmingu, kde se konal Světový pohár v alpském lyžování. Téměř neznámá modelka si díky těmto odvážným akcím zařídila celosvětovou popularitu. Z pár desítek tisíc fanoušků na sociální síti Instagram se rychle staly miliony.

Kinsey je internetovou hvězdou díky představení z finále Ligy Mistrů
Kinsey je internetovou hvězdou díky představení z finále Ligy Mistrů

„Nebyla jsem absolutně připravená na to, co následovalo po tom zápase. Bylo však vzrušující, že jsem do toho šla. Ukázalo mi to, že dělám věci nadoraz a mohla jsem sledovat, kam až to zajde. Miluji žít naplno,“ zavzpomínala Kinsey na svůj slavný okamžik v rozhovoru pro magazín Names.

Dnes jí sleduje více než tři a půl milionu fanoušků a ona si svou popularitu řádně užívá. „Jsem velmi vděčná za tuto zkušenost, protože mi pomohla rozšířit publikum a nyní mě sledují lidé z celého světa,“ pochlubila se sexy diva.