Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Sparta v boji o Ligu mistrů: Krejčí přišel fandit dva dny po embolii!

Autor: ptr

I když si prožil před pár desítkami hodin hrůzné chvíle, tak na své kamarády nezapomíná. Ladislav Krejčí prodělal před pouhými dvěma dny plicní embolii, která ho na pořádnou dobu vyřadí ze zápasového kolotoče, ale důležité předkolo Ligy mistrů proti Monaku si nenechal ujít a podporoval spoluhráče aspoň z tribuny.

Na Letné se sešla pěkná řádka bývalých hráčů, trenérů i známých mimofotbalových tváří. V hledišti kromě již zmiňovaného »Laca« Krejčího nechyběl třeba bývalý sparťanský gólman Jaroslav Blažek , nebo kanonýr David Lafata . Fanoušky ale nejvíc potěšil právě neúnavný brusič lajny ze současného kádru. Po šokující dopolední zprávě se všem ulevilo, když ho viděli v družném hovoru u stadionu.

„Dobrá zpráva, že je v pořádku. Myslím si, že jde stranou, že teď bude nějakou chvíli mimo fotbal. Dopoledne jsem s ním mluvil, cítí se dobře. Pauza ale bude delší,“ nechal se slyšet sparťan Lukáš Vácha pro isport.cz.

Zápasy evropských pohárů ale přitahují pozornost i široké veřejnosti. Dohled pozorných očí reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého i s pomocníky je samozřejmostí, ale návštěva hokejové hvězdy Jakuba Voráčka i s přítelkyní už není tak tradiční součástí fotbalových klání.

Útočník protřelý nejlepší ligou na světě NHL sice v létě změnil dres, ale láska k fotbalu mu zůstala. Vždyť je součástí slavného charitativního výběru Real Top Praha.

Spartě se po Rapidu ulevilo. S Krejčím jsem mluvil, hlavně že to dopadlo dobře, řekl Vácha
Video se připravuje ...

Ladislav Krejčí dorazil podpořit spoluhráče jen dva dny po plicní embolii.
Ladislav Krejčí dorazil podpořit spoluhráče jen dva dny po plicní embolii.