Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ronaldo pro smích: Takhle si z něj utahuje bývalý spoluhráč

Autor: Soňa Molatová

Luxusní dům za 177 milionů byl pro Ronalda útočištěm pouze pár dní. Pak zabalil kufry a šel zase o dům, tentokrát trochu levnější, dál. Proslýchá se, že za bleskovým úprkem stály hlučné ovce, které Portugalce v ryzí britské přírodě trochu zaskočily, a nemohl se kvůli nim pořádně vyspat. Cristiano se proto stal rychle terčem pro vtipálky, a to dokonce i z řad svých bývalých spoluhráčů.

Život na venkově není pro všechny. Jak se zdá, nejspíše ani pro Cristiana Ronalda ne. Tvrdí to minimálně několik zdrojů z jeho okolí poté, co se portugalský fotbalista přestěhoval ze svého honosného sídla. 

Ronaldo si ve vile nežil špatně. Areál měl sedm ložnic, fitness centrum s regenarční linkou, kinosál, bazén, prostornou kuchyni, mramorové koupelny, extravagantní obývací pokoj s klavírem, fantastickou šatna i ubikace pro šestičlennou ochranku. Pořád to ale nebylo dost na to, aby v něm fotbalová superstár zůstala. 

Ačkoliv to některé zdroje popírají, Ronaldo podle lidí ze svého okolí nakonec sídlo opustil, protože jej od spánku rušily hlučné ovce. „Ronaldo je skutečný profesionál, který po zápasech hodně odpočívá a potřebuje regenerovat. Proto bylo rozhodnuto, že bude nejlepší, když se on a jeho rodina přestěhují jinam,“ popsal jeden ze zdrojů.

Posměšky na sebe nenechaly dlouho čekat. S jednou z nich přispěchal například Ronaldův bývalý spoluhráč Patrice Evra. Ten si neodpustil vtípek, kterým udeřil snad přesně „na hlavičku“. Na sociální sítě dal video, na kterém je s ovcemi. Sarkasticky pod něj připsal: „Neboj se, bratře. Převádím své ovečky daleko od tvého domku.“ 

Cristiano teď nicméně i s rodinnou bydlí v o něco levnějším domě po bývalém fotbalistovi Andrew Coleovi. Jak to ale vypadá, ani toto bydlení ještě nemá za sebou zkušební dobu a tak není vyloučeno, že i v tomto případě se vyskytne problém, který na talentovaného střelce bude tak trochu moc...