Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

ALEXovo KRÁLovství v londýnském mrakodrapu: Zdědil luxus!

Autor: vba

Tady se ti bude líbit, kamaráde! Takovou větou mohli v Londýně přivítat Alexe Krále (23) jeho noví fotbaloví parťáci z West Hamu Tomáš Souček (26) s Vladimírem Coufalem (29).

Sehnat rychle perfektní bydlení v britské metropoli? To je pořádná fuška. West Ham si proto pro Alexe připravil po jeho přesunu ze Spartaku Moskva provizorní bydlení. Žádná temná špeluňka to ale rozhodně není. Král si první týdny v Londýně užije v krásném mrakodrapu Manhattan Loft Gardens!

Ten se nachází v bezprostřední blízkosti olympijského stadionu, kde »Kladiváři« hrají své zápasy. A že jde o pořádný luxus, jistě potvrdí i »Suk« s »Cufem«, kteří na stejném místě bydleli před ním. Vždyť běžného smrtelníka by nájem vyšel na 100 tisíc korun měsíčně!

Alex se tak se snoubenkou Markétou může těšit na prostorný byt čtyřicet pater nad zemí s masivní dubovou podlahou a obřími okny, díky nimž je v pokojích velké světlo a hlavně poskytují překrásný výhled na panoramata v centru hlavního města.

Kromě toho mají k dispozici 24hodinový přístup do posilovny, wellness centra s bazénem či na tři střešní terasy, kam si mohou nechat objednat třeba sklenku šampaňského. „Ahoj, Londýne!“ zářila proto Markétka na Instagramu a k fotce z bytu přidala i zamilovaná srdíčka. Tak ať se vám tam daří!

Alex Král se snoubenkou Markétou se už v Londýně zabydlují.
Alex Král se snoubenkou Markétou se už v Londýně zabydlují.