Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fotbalista udělal své neteři dítě. Jsi monstrum, vzkázala manželka

Autor: sm

Givanildo Vieira de Souza (35), známější pod přezdívkou Hulk, pěkně překvapil všechny, včetně své bývalé manželky. Fotbalista, který je známý spíše pro svou pořádnou sílu, než úspěchy v nejvyšších soutěžích totiž oznámil, že se stane opět otcem. Kuriózní je ale spíše to, jakou maminku svému dítěti vybral.

Vypadalo to, že Hulk má spokojené manželství se starší, ale půvabnou blondýnkou Iran Angelo (53). Ta dala někdejšímu brazilskému reprezentantovi tři děti. Během manželství, které trvalo dlouhých dvanáct let, spolu přivítali syny Iana a Tiaga a dcerku Alice.

Zdánlivě harmonický vztah se začal rozpadat a přítomnost Iraniny krásné neteře Camily (33) situaci nepřidala. Naditému hrudníku, perfektní figuře a dokonalému úsměvu Hulk odolával jen těžko a tak krátce poté, co si zabalil kufry a podal žádost o rozvod, přišlo oznámení o tom, že s Camilou tvoří pár.

Nyní Hulk oznámil šťastnou novinu. Jeho děti se brzy dočkají sourozence, kterého jim porodí právě fotbalistova někdejší neteř a nynější partnerka. Pár radostnou zprávu oznámil prostřednictvím fotky na instagramu. Celá situace neunikla ani Hulkově bývalé manželce, která svého ex označila za monstrum.

Teď čekají prvního společného potomka
Teď čekají prvního společného potomka

Sportovec byl dříve také obviňován z nevěry, které se měl se svou nynější partnerkou dopustit během manželství s její tetou: „S Camilou jsem nic neměl, když jsem byl ženatý. Jsem muž. Nebyl jsem v tom manželství spokojený. Měl jsem více důvodů. Žila single život. Chtěla mít jenom status manželky Hulka,“ popsal své pocity Brazilec a pokračoval, jak se vztah s jeho někdejší neteří klubal: „Camila dorazila do Číny. Nemyslím jsem, že jsem ošklivý člověk, taky jsem mladý. Camila je mladá a je extrémně nádherná. Našli jsme si k sobě cestu, ale byli jsme svobodní.“