Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Životní veletoč hokejového mistra světa Petra Čajánka: Rozvod kvůli krásné miss!

Autor: zal

Porcelánové svatby se nedočkali. S manželstvím hokejového šampiona Petra Čajánka (45) a jeho Kateřiny to sice po 19 letech dopadlo jako s kusem keramiky, ale té, která padne na zem. Střepy prý jdou na vrub missce Michaele Habáňové (25).

Když před dvěma lety v lednu stoupal ke střeše zlínského zimáku dres s jeho číslem 16, přihlížela tomu ještě celá rodina: Manželka Kateřina a děti Tereza, Marek a Sára. Dlouhá léta společného štěstí, která zažila tři tituly mistra světa, bronz z olympiády a nakonec i vytoužený extraligový titul, jsou však pryč. „Před nedávnem se s Katkou rozvedl, to je jisté,“ potvrdily Blesku zdroje z hokejového prostředí.

Ty se shodují i na tom, že teď Petr rozhodně není sám. „Určitě žije s Míšou Habáňovou, jsou spolu velmi šťastní, její táta je úspěšný zlínský podnikatel, majitel několika firem s oblečením,“ pověděl další z nich.

Ona Míša je Česká miss 2017, která osm let chodila s Čajánkovým synovcem Janem Káňou, který hrál proti strejdovi památné finále extraligy Zlína s brněnskou Kometou v roce 2014. Podle Expres.cz, který s informacemi o rozvodu přišel, tak dlouho Michaela pomáhala Petrovi a Kateřině hlídat děti, až se u nich doma zabydlela natrvalo.

Petr Čajánek po konci kariéry dál působí ve zlínském klubu, kde je členem představenstva a asistentem manažera mládeže, a také provozuje sportovní centrum s vyhlášenou kavárnou, kde mu pomáhá nejstarší dcera Tereza. A stejně jako on si novou mladší známost údajně našla i jeho exmanželka Kateřina.

Zlínský rodák se objevil také na Světovém poháru v roce 2004.
Zlínský rodák se objevil také na Světovém poháru v roce 2004.