Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalová reprezentantka Voňková bude maminkou: Její žena čeká miminko!

Autor: tad

Na hřišti se jí konečně daří, doma je to ještě lepší! Lucie Voňková (29) spolu s manželkou Claudií (35) očekávají narození potomka, fotbalistka Ajaxu a její milá se rodiči stanou v létě.

Díky fotbalu poznala svou životní lásku. Česká útočnice se s holandskou křídelnicí poznala při angažmá v německé Jeně, před třemi lety si řekly své »ano«, a teď se radují, že už brzy budou tři.

„Nemůžeme se tě dočkat,“ vzkázaly nastávající maminky potomkovi, kterého by Claudia měla porodit v srpnu. Jsou připravené Obě Voňkovy (Claudia se před svatbou jmenovala van den Heiligenbergová) se o šťastnou novinu podělily na Instagramu, kde sdílely záběry z ultrazvuku, už připravený obleček a plyšáka, kterého malý (nebo malá) fotbalista dostane do kolébky.

Zamilovaná dvojice žije v Amsterdamu, kde Lucie válí za ženský tým Ajaxu, minulý týden gólem v zápase s Heerenveenem pomohla k postupu do finále poháru a alespoň na chvíli nemusí myslet na dlouhodobé problémy se zády a koleny, které jí komplikují kariéru.

Česká fotbalistka Lucie Voňková už chystá výbavičku pro miminko
Česká fotbalistka Lucie Voňková už chystá výbavičku pro miminko

To Claudia už kopačky pověsila na hřebík, od loňského února působí v nizozemské hráčské unii a na mateřské povinnosti bude mít dost času. Je jako princezna Lucie si angažmá ve slavném klubu nemůže vynachválit.

„Říkám to pořád, máme se jako princezny,“ přiznala v rozhovoru pro CNN Prima News, kde se rozpovídala i o vztahu s Claudií. „V klubu to byla moje spoluhráčka, ne partnerka. A tak to bylo celou dobu. Doma pak samozřejmě ne,“ usmívá se Lucie, která se svou milou kopala i za Bayern.