Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba bronzového olympionika Šloufa: Ženit se musel dvakrát!

Autor: sm

Kajakář Radek Šlouf (26) na letošní rok bude dlouho vzpomínat. Poté, co se mu v Tokiu povedlo spolu s Josefem Dostálem vybojovat bronzovou medaili, teď přišla další důležitá chvíle. Postavil se před oltář se svou krásnou přítelkyní Lucií (29). A to dokonce hned dvakrát!

Radek Šlouf se plánovanou veselkou netajil, naopak předem avizoval, že svatbu s přítelkyní Lucií po sezóně chystá. U velkého kroku pochopitelně nemohl chybět jeho deblový parťák Josef Dostál, jenž se s fanoušky v neděli podělil o fotku, na které je s novomanžely a svou přítelkyní Anežkou: „Všechno nejlepší do života parťáku! Snad vám to bude v manželství klapat!“ napsal k fotce.

Manželským svazkem se na sociálních sítích ale pochlubil i sám Šlouf, a to už před týdnem! Textem u obrázku zavtipkoval: „Všiml jste si někdo na pozvánce, »Budeme se JAKO brát«?“ a přidal hashtag »překvapení«.

Pozornému oku fanouška neuniklo, že obě fotky působí, že nebyly pořízeny ve stejný den. Záhadu Blesku objasnil sám bronzový olympionik. „30. září jsme byli oficiálně papírově oddáni pouze se svědky. 9.října byla svatba s hosty se vším všudy, i obřadem,“ popsal.

Důvod, proč se novomanželé rozhodli mít svůj velký den hned dvakrát, je trochu kuriózní. „Kvůli volbám by nás v tento termín nemohly matrikářky oddat. Proto jsme zvolili tuto cestu,“ vysvětlil ženich, který si na druhou veselku oblékl coby člen Dukly uniformu.

Dostál si po boku Šloufa spravil chuť, společně na hrách v Tokiu vybojovali bronzovou medaili!
Video se připravuje ...

Pro velký krok si zamilovaný pár vybral hodně nabitý rok, a tak většina příprav zůstala na nevěstě. „Snažím se pomáhat, ale já nejsem moc na vymýšlení. Tak vždycky partnerce říkám: Když to vymyslíš, já to obvolám, nebo tam zajedu. Do toho řešíme nový byt, ale poslední týden už jsem říkal, že se potřebuju soustředit na závody. Teď to řeší sama a až se vrátím, budu zase pomáhat,“ vysvětlil kajakář pro Sport.cz.

Radek i jeho partnerka se věnují kanoistice. Lucie také ještě donedávna studovala, a na její úspěchy byl bronzový medailista z Tokia patřičně hrdý.